Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare expozitie de fotografie

Inaugurare expozitie de fotografie
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa
Ref. Expozitie de fotografie ,,Un vizionar american: Viata á¹£i vremurile lui John F. Kennedy”


     Biblioteca Judeteana ,,Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, invita publicul interesat sa participe luni, 20 noiembrie 2017, incepand cu ora 15.30, la inaugurarea expozitiei de fotografie ,,Un vizionar american: Viata á¹£i vremurile lui John F. Kennedy”. Evenimentul va avea loc in foaierul sediului central al Bibliotecii Judetene ,,Octavian Goga” (Calea Dorobantilor 104, parter), in prezenta domnului Ronald E. Hawkins, Jr., Consilier pentru Presa si Cultura al Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Romania.
     Expozitia este bazata pe cartea „JFK: O viziune pentru America”, publicata de istoricul Douglas Brinkley si de nepotul lui JFK, Stephen Kennedy Smith si este organizata de Wiener Schiller Productions in colaborare cu Biblioteca Prezidentiala John F. Kennedy. Expozitia contine 77 de fotografii reprezentative realizate de fotografi americani si straini, ce ilustreaza dramatismul vietii lui John F. Kennedy. Fotografiile sunt parte a colectiilor Bibliotecii Prezidentiale John F. Kennedy, Fundatiei Bibliotecii John F. Kennedy, Getty Images, a unor colectii private si a arhivelor familiei Kennedy.
     Aceasta expozitie va ajunge in 30 de tari, precum si in muzee din Statele Unite ale Americii, incepand cu Smithsonian American Art Museum din Washington si cu New York Historical Society din New York.


Biroul de presa
17 noiembrie 2017