Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 25 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare drum judetean Agarbiciu - Rasca

Inaugurare drum judetean Agarbiciu - Rasca

                                                                              

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Inaugurare drum judeţean Agârbiciu-Râşca

        Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, împreună cu domnul vicepreşedinte Radu Bica, vor da în folosinţă mâine, 04.11.2009, cu începere de la ora 11.00, Drumul Judeţean 103K Agârbiciu - Râşca, presa fiind invitată să participe la acest eveniment.
        Lucrările efectuate de Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj au avut în vedere modernizarea prin asfaltare a celor 18,52 kilometri ai acestui drum care face legătura între DN1 şi DJ103J şi care străbate localităţile Agârbiciu, Dângău Mare, Dângău Mic, Mărceşti şi Râşca. Totodată, cu acest prilej au fost montate podeţe noi şi reînnoite marcajele şi semnalizările rutiere.
       „Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere a judeţului reprezintă o prioritate absolută a actualei conduceri a Consiliului Judeţean Cluj. Prin asfaltarea acestui drum judeţean ne-am propus să îndeplinim mai multe obiective majore: să contribuim la dezvoltarea echilibrată a întregului judeţ şi la creşterea calităţii vieţii locuitorilor din zonă dar şi să contribuim la punerea în valoare a potenţialului turistic extrem de ridicat de care dispune judeţul nostru. În urma dării în folosinţă a acestui drum judeţean recent asfaltat se va reduce cu cca 20 de km distanţa care trebuie parcursă pentru a ajunge în zona turistică Beliş-Fântânele, făcând astfel acest areal natural de o mare atractivitate mult mai accesibil turiştilor din judeţul Cluj şi nu numai” a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe

Biroul de presă
03.11.2009