Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 24 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare DJ Valea Ierii - Caps

Inaugurare DJ Valea Ierii - Caps

                                                                             

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Inaugurare drum judeţean Valea Ierii-Caps

            Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica, a dat în folosinţă ieri,  10.11.2009, Drumul Judeţean 107J Valea Ierii – Caps.
         Lucrările efectuate de Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, regie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, au avut în vedere modernizarea prin asfaltare a celor 3,365 kilometri din drumul DJ 107J, valoarea totală a lucrărilor fiind de 1 482 000 RON. Totodată, în paralel cu turnarea a două straturi de îmbrăcăminte asfaltică, cu acest prilej au fost montate 13 podeţe noi, au fost refăcute rigolele, fiind reînnoite marcajele şi semnalizările rutiere.
         „Reabilitarea şi modernizarea acestui drum judeţean se înscrie în strategia mai largă a Consiliului Judeţean care vizează dezvoltarea echilibrată a întregului judeţ şi creşterea calităţii vieţii locuitorilor din zonă. Principalul beneficiu însă pe care asfaltarea acestui sector de drum îl va aduce se referă la creşterea gradului de accesibilitate şi la consolidarea şi punerea în valoare a potenţialului turistic al zonei Valea Ierii-Caps, zonă în care, printre altele, funcţionează şi o tabără pentru elevi organizată de Palatul Copiilor” a afirmat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Radu Bica.

Biroul de presă
11.11.2009