Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 18 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare Centrul de Ingrijire si Asistenta Catcau

Inaugurare Centrul de Ingrijire si Asistenta Catcau

                                      

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Invitaţie de presă
Ref: Finalizare proiect “Reabilitare şi Extindere Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Câţcău”, judeţul Cluj

      Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să luaţi parte la conferinţa de presă ocazionată de   inaugurarea Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Câţcău.
       Evenimentul va avea loc vineri, 24 octombrie 2014, orele 11.00, la sediul centrului, situat în comuna Câţcău, nr.90.
       Centrul a fost reamenajat în cadrul Proiectului “Reabilitare şi Extindere Centrul de îngrijire şi Asistenţă Câţcău”, finanţat în baza Acordului de împrumut dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, în perioada aprilie 2013 - septembrie 2014.
       Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Cîţcău a fost reabilitat şi extins la standarde de calitate, în conformitate cu prevederile Strategiei Naţionale privind protecţia, integrarea şi incluziunea socială a persoanelor cu handicap şi a planului judeţean de restructurare / închidere a instituţiilor rezidenţiale pentru persoanele cu handicap.
       Prin reabilitarea/reamenajarea şi extinderea spaţiilor a rezultat un număr de 50 locuri destinate persoanelor încadrate în grad de handicap, cu abilităţi medii şi scăzute.
      Pentru a facilita accesul presei la eveniment, un microbuz va pleca din faţa sediului Consiliului Judeţean Cluj, vineri, 24.10.2014, ora 9.30.

Biroul de presă
22 octombrie 2014