Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Imobile ale Tetarom in patrimoniul judetului

Imobile ale Tetarom in patrimoniul judetului

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Cele patru noi imobile din Parcul Tetarom I au fost introduse oficial in patrimoniul judetului


     Reunit in sedinta ordinara, plenul forului administrativ judetean a aprobat miercuri, 27 iunie 2018, proiectul de hotarare privind inscrierea unor imobile realizate in cadrul proiectului ,,Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Cladiri, Extindere si Modernizare Infrastructura”, in inventarul bunurilor din domeniul public al Judetului Cluj. Astfel, au fost intreprinse demersurile necesare in vederea includerii in patrimoniul public al judetului a celor patru imobile, respectiv Sediul de birouri, Sediul Administrativ, Hala de  depozitare si Hala de depozitare 2.
     ,,Vestea buna e ca zestrea judetului Cluj s-a imbogatit cu inca patru noi cladiri ultramoderne ce vor juca un rol esential in atragerea de noi investitori. Includerea lor in acest inventar e o etapa impusa de lege, necesara in vederea inscrierii in cartea funciara. Ulterior acestor pasi si dupa obtinerea avizului ISU, cladirile vor fi predate catre Tetarom iar aceasta le va da in exploatare, punandu-le la dispozitia agentilor economici interesati”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Potrivit proiectului, Imobilul de birouri dispune de o cladire cu demisol, parter si cinci etaje, avand o suprafata utila totala de aproximativ 3463 de mp. La randul lui, sediul administrativ dispune de un regim de inaltime D+P+2E la P, suprafata utila totala a constructiei fiind de 1631,71 de mp. In acelasi timp, prima hala de depozitare dispune de un regim de inaltime parter, cu o suprafata construita la sol si desfasurata de cca. 2903 mp, suprafata utila totala fiind de 2820,05 mp. Cea de-a doua hala de depozitare, la fel ca prima, se desfasoara doar la nivelul parterului, suprafata utila a acesteia fiind de 1673,44 de mp.
     Reamintim in acest context faptul ca obiectivul general al proiectului cu finantare europeana ,,Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Cladiri, Extindere si Modernizare Infrastructura”, implementat de Consiliul Judetean Cluj, il constituie cresterea calitatii vietii si crearea de noi locuri de munca prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor in zona metropolitana Cluj-Napoca.

Biroul de presa
28 iunie 2018