Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 23 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Hramul Sfintei Manastiri de la Nicula

Hramul Sfintei Manastiri de la Nicula

                                                                             

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de pres

Ref: Întâlnire pregatitoare pentru organizarea Hramului Sfintei Mănăstiri de la Nicula

            Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica, a participat la întâlnirea comitetului de organizare a Hramului Sfintei Mănăstiri „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula, care se va desfăşura în data de 15 august 2009. La întâlnire au participat reprezentaţi ai Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, ai Mitropoliei Ortodoxe a Clujului, Vadului şi Feleacului, ai Mănăstirii Nicula, ai IPJ Cluj, Jandarmeriei, ISU, DSV, DSP, Electrica SA, Serviciului de Ambulanţă, OJPC, RADPP, RADJ şi ai Primăriei Fizeşu Gherlii. 
             „Este un moment foarte important, care ţine de tradiţia zonei. Ca în fiecare an, ne aşteptăm la un aflux de peste 200.000 de pelerini, ceea ce impune pregătirea şi luarea de măsuri în vederea bunei desfăşurări a evenimentului”, consideră vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica.
              În cadrul întâlnirii s-a realizat o trecere în revistă a măsurilor luate de toate instituţiile implicate şi s-au discutat măsurile de corelare a activităţii acestora în vederea bunei desfăşurări a evenimentului. La sărăbătorirea Hramului Sfintei Mănăstiri „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula sunt aşteptaţi şi demnitari ai Parlamentului şi ai Guvernului României.

Biroul de presă
12.08.2009