Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Gazonul de pe Cluj Arena, in stare perfecta

Gazonul de pe Cluj Arena, in stare perfecta


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Gazonul de pe Cluj Arena se prezinta in conditii excelente pentru marele meci dintre Generatia de Aur a Romaniei si Legendele Barcelonei     In calitate de proprietar si administrator al arenei ce urmeaza sa gazduiasca sambata, 16 iunie a.c., confruntarea fotbalistica dintre Generatia de Aur a Romaniei si Legendele Barcelonei, Consiliul Judetean Cluj continua in ritm sustinut seria operatiunilor care au rolul de face ca gazonul de pe Cluj Arena sa se prezinte in conditii excelente la ora meciului.
     „Ii asigur pe toti iubitorii sportului cu balonul rotund ca am facut tot ceea ce tinea de noi pentru ca atat gazonul cat si intreg stadionul sa se prezinte in conditii optime. Starea gazonului e una excelenta, totul e pregatit, ramane doar ca acesti fotbalisti cu adevarat de legenda sa ofere iubitorilor fotbalului un spectacol total si momente de neuitat”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, domnul Alin Tise.
     In contextul in care pana la data programata sa se dispute partida dintre cele doua echipe au mai ramas doar doua zile, terenul de joc se prezinta in conditii excelente, raspunzand tuturor exigentelor in materie. Din dorinta, insa, de a oferi spectatorilor precum si tuturor suporterilor celor doua selectionate sansa de a se bucura de un spectacol fotbalistic derulat in cele mai bune conditii, reprezentantii Directiei de Administrare si Exploatare a Stadionului Cluj Arena din cadrul Consiliului Judetean continua seria operatiunilor menite sa asigure o suprafata de joc de cea mai buna calitate.
     In acest scop, gazonul a fost supus unor interventii ce au vizat, in principal, fertilizare atat cu fertilizant lichid, cat si cu fertilizant solid cu eliberare controlata, nisipare, vertidrenare, tundere, aerare si periere. De asemenea, alte operatiuni executate au fost cele de suprainsamantare, cilindrare si aplicarea unui tratament agent de sol.
     Astfel, Cluj Arena, stadionul simbol al judetului Cluj si al intregii regiuni, si-a consolidat pozitia etalon, ridicandu-se la cele mai inalte standarde internationale in domeniu. De altfel, acest fapt a fost subliniat si de catre insusi fostul capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei si al Barcelonei, Gheorghe Popescu, in contextul vizitei pe care acesta a efectuat-o recent in vederea inspectarii starii gazonului.

Biroul de presa
14 iunie 2018