Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Gazonul Cluj-Arena a fost eliberat in cursul zilei de ieri

Gazonul Cluj-Arena a fost eliberat in cursul zilei de ieri

 

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref. Gazonul Cluj-Arena a fost eliberat în cursul zilei de ieri

            Consiliul Judetean Cluj, în calitate de proprietar si administrator al Stadionului Cluj-Arena, informează opinia publică asupra faptului că, în cursul zilei de luni, 7 august a.c., a fost finalizată actiunea de eliberare a gazonului de sistemul de protectie „portafloor”, montat de către organizatorii festivalului Untold cu prilejul desfăsurării concertelor din perioada 3-6 august 2017.

            Gazonul Cluj-Arena se prezintă în acest moment în conditii bune, având în vedere sutele de mii de oameni care au intrat pe parcursul celor patru zile în incinta stadionului. Ne bucurăm că într-un termen foarte scurt organizatorii festivalului au reusit să înlăture acele protectii pentru gazon, astfel încât terenul de joc să fie cât mai putin afectat”, a precizat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

            În perioada imediat următoare, firma care se ocupă cu mentenanta gazonului Cluj-Arena va demara operatiunile tehnice specifice în vederea aducerii acestuia la conditiile optime desfăsurării de competitii sportive.

 

Biroul de presă

 8 august 2017