Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Fotbal feminin si rugby de calitate pe Cluj Arena

Fotbal feminin si rugby de calitate pe Cluj Arena

                                                                           

                                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Fotbal feminin şi rugby de calitate, în week-end, pe Cluj Arena

      Consiliul Judeţean Cluj invită iubitorii sportului clujean şi nu numai să participe la acest sfârşit de săptămână la două confruntări sportive de mare angajament care vor avea loc pe Cluj Arena. Astfel, în weekend-ul 13-14 Aprilie 2013 se vor disputa pe Cluj Arena două partide importante ale cluburilor clujene C.F.F. Olimpia şi C.S. Universitatea, după cum urmează:
      Sâmbătă, 13 aprilie 2013, cu începere de la ora 15:00, va avea loc meciul de fotbal feminin dintre campioana naţională Olimpia Cluj şi FCM Târgu-Mureş, meci contând pentru etapa a II-a a play-off-ului Ligii I;
       Duminică, 14 aprilie 2013, începând cu ora 14:00, se va disputa tot pe Cluj Arena partida de rugby dintre Universitatea Cluj şi CSM Bucureşti, parte componentă a etapei a IV-a a Super Ligii Naţionale de rugby.
       Tinerii sub 18 ani vor beneficia de acces gratuit la ambele partide, pe baza carnetului de elev, invitaţiile fiind distribuite la casele de bilete ale stadionului. În acelaşi timp, preţul biletelor pentru persoanele peste 18 ani este de 10 lei.
       “Invităm pe această cale toţi clujenii, iubitori ai sportului, să vină pe Cluj Arena şi să încurajeze din tribune, în număr cât mai mare, sportivii clujeni componenţi ai celor două echipe de marcă ale noastre, aceşti adevăraţi ambasadori ai judeţului care contribuie prin prestaţia lor la obţinerea  unui plus de imagine atât pentru echipele pe care le reprezintă cât şi pentru judeţul nostru. Partidele pe care le vom găzdui la sfârşitul săptămânii pe Cluj Arena şi pentru care am decis să asigurăm accesul gratuit pentru tinerii sub 18 ani şi, respectiv, să oferim bilete la preţuri extrem de accesibile pentru ceilalţi spectatori, se înscriu într-o campanie mult mai amplă de promovare a sportului clujean, campanie derulată de Consiliul Judeţean în parteneriat cu Cluj Arena şi prin care se doreşte atragerea unui număr cât mai mare de spectatori la evenimentele sportive disputate pe Cluj Arena” a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. 
        Reamintim în acest context faptul că formaţia de fotbal feminin C.F.F. Olimpia Cluj este campioana en-titre a României, obţinând, pentru al doilea sezon consecutiv, titlul de campioană şi Cupa României. În acest sens, clubul clujean a reprezentat cu succes judeţul în Liga Campionilor în 2012, fiind eliminată în faza optimilor de finală de către puternica formaţie italiană Torres Calcio.
       Totodată, echipa de rugby Universitatea Cluj îşi va disputa toate partidele de pe teren propriu din acest sezon pe Cluj Arena, aflându-se duminică la a doua prezenţă pe stadionul din Parcul Central, după debutul în faţa Stelei.

Biroul de presă
11.04.2013