Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 23 Mai 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Fonduri dezvoltare

Fonduri dezvoltare

                                                                          

 

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Fonduri dezvoltare

 Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a propus în cadrul proiectului de buget al judeţului Cluj, pentru anul 2009, alocarea sumei de 44.500.000 RON (11,36% din buget) în vederea susţinerii proiectelor de dezvoltare ale Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, societate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.
 “Fondurile se vor regăsi în susţinerea lucrărilor care vizează finalizarea terminalului de pasageri plecări şi modernizarea/dezvoltarea reţelelor exterioare de utilităţi. În acelaşi timp, avem în vedere extinderea platformei de îmbarcare-debarcare, modernizarea căii de rulare dar şi efectuarea de studii şi proiecte în vederea construirii viitoarei piste de 3.500 de metri şi a terminalului Cargo”, a declarat domnul Alin Tişe.
 În ceea ce priveşte susţinerea proiectelor legate de S.C. Tetarom S.A., preşedintele  Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a propus alocarea sumei de 13.477.000 RON în vederea continuării lucrărilor de modernizare şi extindere a infrastructurii.
 “Este important să investim în infrastructura parcurilor industriale pentru a prezenta argumente în plus dezvoltatorilor interesaţi să investească în judeţul Cluj”, consideră d-nul Alin Tişe.
 Propunerile urmează a fi supuse aprobării plenului Consiliului Judeţean în proxima şedinţă.


Biroul de presă
10.03.2009