Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizarea lucrarilor de asfaltare pe DJ 107J

Finalizarea lucrarilor de asfaltare pe DJ 107J


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 107J Valea Ierii – Caps - Cerc     Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asternere de covor asfaltic derulate pe drumul judetean DJ 107J Valea Ierii – Caps – Cerc in cadrul programului anual care vizeaza imbunatatirea infrastructurii rutiere a judetului. A fost, astfel, vizat un tronson cu o lungime de 4,3 kilometri cuprins intre pozitiile 11+400 si 15+700.
     „E un nou drum judetean din zona de munte pe care am finalizat lucrarile de asfaltare. Rolul investitiei a fost acela de a contribui la dezvoltarea economico-sociala a acestei zone cu un imens potential, turistic dar nu numai”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Anterior asfaltarii acestui tronson de drum au fost executate lucrari pregatitoare constand in inlaturarea denivelarilor, plombari cu beton asfaltic si burdusiri. In acelasi timp, pentru completa finalizare a investitiei urmeaza a mai fi executate lucrarile de realizare si completare a acostamentelor, lucrari la santuri si decolmatarea podetelor.
     Totodata, se impune a fi precizat in acest context faptul ca, pentru a se verifica deplina indeplinire a standardelor in vigoare si a cerintelor de calitate, un laborator de specialitate a prelevat carote de pe acest sector de drum. Scopul acestei operatiuni a fost acela de verificare a calitatii stratului de asfalt, respectiv a grosimii si consistentei acestuia.


Biroul de presa
14 iunie 2018