Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizarea asfaltarii pe DJ 107S Gura Rasca-Maguri Racatau

Finalizarea asfaltarii pe DJ 107S Gura Rasca-Maguri Racatau


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 

Informare de presă

Ref.  Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul judetean Gura Râsca-Măguri Răcătau

 

Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta locuitorilor din zonă, a participantilor la trafic si a turistilor că pe drumul judetean DJ 107S Gura Râsca-Măguri Răcătău au fost finalizate lucrările de întretinere constând în asternere de covor asfaltic.

Viabilizarea accesului rutier spre cea mai întinsă comună din judetul Cluj a reprezentat pentru noi o prioritate absolută întrucât e un drum judetean intens circulat de turistii care caută o oază de ralaxare într-o zonă etno-folclorică aparte, cu rezervatii, atractii naturale si trasee turistice deosebite”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Lungimea totală a sectorului de drum vizat de lucrări a fost de 8,8 kilometri, de la kilometrul 2+200 până la kilometrul 11+000. În prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare, precum tratarea burdusirilor si plombări cu emulsie. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum au fost realizate si alte operatiuni de întretinere constând în acostamente, santuri, cosiri si defrisări.

De asemenea, după finalizarea acestui sector de drum, în continuare acestuia, pe drumul judetean DJ 107T, pe raza localitătii Măguri Răcătău au demarat lucrări similare constând în plombări, burdusiri si asternere de covor asfaltic pe un tronson de drum în lungime de 1,2 kilometri.

 

  Biroul de presă

  20 septembrie 2017