Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 25 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari tratament dublu bituminos pe DJ 161 Dabaca, Luna de Jos

Finalizare lucrari tratament dublu bituminos pe DJ 161 Dabaca, Luna de Jos

                                          

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref. S-au finalizat lucrările de tratament dublu bituminos pe drumul judeţean DJ 161 Dăbâca – Luna de Jos


    Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanţii la trafic şi locuitorii din zonă că lucrările de tratament dublu bituminos executate pe drumul judeţean DJ 161 Dăbâca – Luna de Jos au fost finalizate. Lucrările au vizat un sector de drum de aproximativ 10 kilometri, mai exact 9 kilometri şi 850 de metri, de la kilometrul 28+030 până la kilometrul 18+180.
    Importanţa acestor lucrări este dată de faptul că drumul judeţean DJ 161 face joncţiunea cu drumul naţional DN 1C, context în care lucrările de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere recent finalizate vor permite locuitorilor din zonă accesul mult mai rapid şi mai uşor către drumul naţional şi, implicit, către oraşele importante din judeţ, respectiv Cluj-Napoca, Dej şi Gherla, fapt care va crea oportunităţi reale de dezvoltare a zonei.
    „Mă bucur că am ajuns în această etapă, îndelung aşteptată de clujeni, în care începem deja să contabilizăm sectoare întregi de drumuri judeţene pe care lucrările s-au finalizat şi pe care, în consecinţă, se poate circula mult mai bine şi în condiţii de siguranţă” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
     Pentru a se asigura un grad cât mai mare de durabilitate a lucrărilor şi pentru ca acestea să corespundă întru-totul normativelor din domeniu, calitatea lucrărilor a fost în mod constant verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.
 
Biroul de presă
6 septembrie 2016