Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari pe DJ 150A

Finalizare lucrari pe DJ 150A


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrarile de intretinere si asfaltare pe drumul judetean ce duce la Aeroportul militar de la Luna au fost finalizate     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic si locuitorii din zona faptul ca pe drumul judetean DJ 150A, pe sectorul cuprins intre drumul national DN 15 si Aeroportul militar din localitatea Luna, au fost finalizate lucrarile de intretinere si asternere de covor asfaltic.

  „Suntem incantati de faptul ca, in mai putin de doua saptamani, am reusit sa finalizam acest sector drum judetean care deserveste un obiectiv militar si aeronautic strategic, pentru Romania si N.A.T.O.”,    a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile au vizat un tronson de drum in lungime de 2,6 kilometri, intre kilometrul 0+000 si kilometrul 2+600.
     In prealabil asternerii covorului asfaltic, au fost executate lucrari pregatitoare constand in plombari cu beton asfaltic si burdusiri. Pentru finalizarea completa a proiectului, in acest moment se execute lucrari de aducere la profil si completare a acostamentelor, de curatare a santurilor si rigolelor si de desfundare a podetelor.
     In ceea ce priveste calitatea lucrarilor si conformarea acestora la standardele in domeniu, la solicitarea Consiliului Judetean Cluj, in calitate de beneficiar al investitiei, un laborator specializat a extras de pe acest sector de drum carote pentru verificarea calitatii stratului de asfalt, respectiv a grosimii si consistentei acestuia.


Biroul de presa
29 mai 2018