Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari intretinere pe DJ 161D

Finalizare lucrari intretinere pe DJ 161D
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de intretinere pe drumul judetean 161D (DJ 172F) Nires – Unguras – Valea Ungurasului     Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de intretinere derulate in scopul imbunatatirii conditiilor de circulatie pe drumul judetean 161D (DJ 172F) Nires – Unguras – Valea Ungurasului.
     ,,Ma bucur sa pot anunta clujenii ca la lista drumurilor judetene pe care am intervenit anul acesta si pe care asiguram, acum, conditii optime de circulatie, s-a mai adaugat inca un sector. Am cerut drumarilor sa isi intensifice la maxim eforturile si sa profite de vremea inca buna, astfel incat sa reusim finalizarea cat mai multor sectoare“, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile recent incheiate au vizat doua sectoare de drum, respectiv cel situat intre kilometrul 10+400 si kilometrul 14+000 si cel dintre pozitiile kilometrice 18+000 si 30+950 si au constat in asternerea de covor asfaltic pe anumite sectoare, plombari cu emulsie bituminoasa, plombari cu beton asfaltic, burdusiri, completarea de acostamente, cosiri de vegetatie si taieri de lastaris.
     Reamintim in acest context faptul ca, la sfarsitul lunii iulie a fost finalizata asfaltarea unui sector de drum in lungime de 4 kilometri, situat pe raza localitatii Nires, mai exact intre pozitiile kilometrice 14+000 si 18+000, lucrarile de imbunatatire a infrastructurii rutiere vizand, practic, un sector de drum in lungime de peste 20,5 kilometri, cuprins intre kilometrul 10+400 si kilometrul 30+950.
     Pentru a se asigura conformitatea cu normativele in vigoare, calitatea lucrarilor este permanent verificata de reprezentanti ai Consiliului Judetean si de dirigintii de santier din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.

Biroul de presa
1 octombrie 2018