Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari intretinere DJ 103K

Finalizare lucrari intretinere DJ 103K
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Au fost finalizate lucrarile de intretinere pe drumul judetean 103K Capusu Mare (DN1) – Agarbiciu – Dangau - Rasca     Consiliul Judetean Cluj informeaza locuitorii din zona, turistii si participantii la trafic ca lucrarile de intretinere curenta si periodica pe drumul judetean DJ 103K Capusu Mare (DN1) – Agarbiciu – Dangau – Rasca au fost finalizate.
     Lucrarile au vizat un sector de drum in lungime de 18,52 kilometri cuprins intre localitatea Capusu Mare (jonctiunea cu drumul national DN1) si centrul localitatii Rasca, mai exact de la kilometrul  9+435 pana la kilometrul 27+955.
     „Importanta lucrarilor finalizate acum e data de faptul ca acest drum reprezinta o ruta alternativa de acces, diferita de cea pe care o ofera drumurile nationale, spre una dintre cele mai importante zone turistice din judet, statiunea Fantanele – Belis”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile au constat in plombari cu emulsie prin stropiri succesive, plombari cu beton asfaltic, tratarea burdusirilor si a tasarilor, curatare santuri, rigole si podete, cosiri si taieri de vegetatie. De asemenea, odata cu finalizarea lucrarilor de intretinere au demarat si se afla in plina derulare lucrari de marcaje rutiere pe axul drumului.
     Reamintim in acest context faptul ca, tot pe drumul judetean DJ 103K, in continuarea acestui sector de drum, pe tronsonul Rasca – Belis au fost finalizate lucrari de asternere de covor asfaltic pe o lungime de 7,2 kilometri, de la kilometrul  27+955 pana la kilometrul 35+155. Acest tronson leaga centrul localitatii Rasca de localitatea Belis - intersectia cu drumul national DN 1R.


Biroul de presa
29 septembrie 2017