Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari DJ 108C

Finalizare lucrari DJ 108CCONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 108C Garbau – Aghires     Consiliul Judetean Cluj anunta locuitorii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean 108C, pe sectorul cuprins intre localitatile Garbau si Aghires, dar si pe raza localitatii Aghires, au fost finalizate lucrarile de asfaltare care au vizat un tronson cu o lungime de  cca. 2 kilometri.
     „Importanta acestor lucrari e data de faptul ca in acest fel se contribuie la fluidizarea traficului din zona si se asigura o circulatie normala, in conditii de siguranta, spre Cluj-Napoca. De asemenea, se realizeaza astfel o legatura rapida intre drumurile nationale DN1 si DN1F, principalele cai de acces spre judetele Bihor (DN 1), respectiv Salaj (DN 1F)”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
    Anterior asternerii covorului asfaltic, au fost executate lucrari pregatitoare constand in plombari si burdusiri, iar pentru incheierea lucrarilor de intretinere pe acest sector, in prezent, se executa acostamente.


Biroul de presa
18 octombrie 2017