Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari de intretinere si asfaltare DJ 103G

Finalizare lucrari de intretinere si asfaltare DJ 103G


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 
Informare de presa
Ref. Au fost finalizate lucrarile de intretinere si asfaltare pe drumul judetean 103G Sandulesti

   
     Consiliul Judetean Cluj informeaza locuitorii din zona si participantii la trafic in legatura cu faptul ca pe drumul judetean DJ 103G Sandulesti au fost finalizate lucrarile de intretinere, vizat fiind un tronson de drum in lungime de 5,86 kilometri, de la kilometrul 30+970 pana la kilometrul 36+830.
     „Principalul beneficiu pe care finalizarea acestor lucrari il genereaza consta in asigurarea unui acces rapid si in conditii de siguranta la drumul national DN1 pe directia Turda, la drumul judetean DJ 103I spre Rezervatia Naturala Cheile Turzii si la drumul judetean DJ 107L spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila, fapt ce contribuie esential la dezvoltarea intregii zone” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere executate pe acest tronson de drum au constat in plombari cu beton asfaltic, tratarea burdusirilor si a tasarilor, eliminarea gropilor prin acoperire cu material pietros si piatra sparta cu impanare si cilindrare, curatarea santurilor si a rigolelor.
     De asemenea, pe raza localitatii Sandulesti, pe un sector de drum in lungime de peste 1,1 kilometri au fost executate lucrari de asternere de covor asfaltic. In vederea verificarii calitatii stratului de asfalt, respectiv a grosimii si consistentei, de pe acest sector de drum au fost extrase carote de catre un laborator specializat.

Biroul de presa
8 septembrie 2017