Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 151C

Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 151C


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 151C Tritenii de Jos – limita cu judetul Mures


 
     Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asfaltare pe drumul judetean DJ 151C Tritenii de Jos - limita cu judetul Mures.
     „Finalizarea lucrarilor de asfaltare are o importanta aparte intrucat acest drum judetean face legatura intre cel mai important oras din zona, Campia Turzii, si judetul Mures, indeplinind astfel un rol esential in dezvoltarea economico-sociala a acestei intregi parti a judetului”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Investitia a vizat un tronson de drum in lungime totala de 10,2 kilometri, de la kilometrul 12+500 pana la kilometrul 22+700. De mare complexitate, lucrarile executate in profunzimea drumului au vizat reabilitarea caii de rulare incepand de la fundatie si terminand cu asternerea de covor asfaltic in doua straturi – binder si strat de uzura, cu insertie de material geocompozit.
     In prezent se afla in plina desfasurare lucrarile de realizare a santurilor betonate, pentru finalizarea completa a proiectului urmand a se executa lucrari la acostamente, santuri si podete, marcaje si semnalizare rutiera.
     In prealabil, in baza acestui amplu proiect, au fost executate casete pentru largirea caii de rulare existente pana la sase metri si s-a realizat fundatia prin asternerea unui strat de piatra, cu cilindrare.
 

Biroul de presa
7 iunie 2018