Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 109E

Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 109E


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean DJ 109E Viile Dejului – Cetan – Vad     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca, in cadrul programului de lucrari care vizeaza intretinerea si imbunatatirea infrastructurii rutiere a judetului, au fost finalizate lucrarile de asternere de covor asfaltic derulate pe drumul judetean DJ 109E Viile Dejului – Cetan – Vad, pe tronsonul de drum cuprins intre kilometrul 1+700 si kilometrul 8+900.
     „Ma bucura faptul ca, in paralel cu drumurile din ce in ce mai multe pe care demaram lucrari sau care sunt in etape avansate de autorizare, cetatenii judetului incep sa vada rezultatele concrete ale acestor ambitioase programe, respectiv drumuri judetene pe care se poate circula in cele mai bune conditii” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Anterior lucrarilor de asfaltare, au fost executate si alte lucrari de intretinere si reparatii ale drumului constand in plombari, burdusiri si taieri de acostamente. In perioada urmatoare, lucrarile vor continua cu realizarea de santuri, acostamente si defrisari de vegetatie si arbori aflati in vecinatatea caii de rulare.


Biroul de presa
9 mai 2017