Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 107R

Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 107R


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 107R Baisoara – statiunea Muntele Baisorii     Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asfaltare derulate pe doua tronsoane ale drumului judetean DJ 107R Baisoara – statiunea Muntele Baisorii. Cele doua tronsoane sunt situate intre pozitiile kilometrice 28+650 si 33+600, respectiv 46+125 si 47+350.
     Importanta lucrarilor recent finalizate e data de faptul ca, prin asfaltarea acestor ultime doua tronsoane, s-a realizat continuitatea intre sectoarele asfaltate anterior, in cursul anilor 2016 si 2017. Astfel, sectorul de drum cuprins intre localitatea Baisoara, de la intersectia cu drumul judetean DJ 107M si statiunea Muntele Baisorii este in prezent integral asfaltat.
     Pentru completa finalizare a lucrarilor pe acest drum judetean urmeaza sa se mai execute lucrari de intretinere constand in realizarea si completarea de acostamente, santuri si refacerea zidariei la parapetul greu existent.
     De asemenea, chiar in aceste zile, pe sectoarele de drum judetean anterior mentionate se executa lucrari de premarcaj rutier, urmand ca lucrarile de marcaje rutiere sa fie executate in perioada imediat urmatoare.


Biroul de presa
4 iulie 2018