Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 27 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 107L

Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 107L


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean Turda – Petrestii de Jos     Consiliul Judetean Cluj anunta locuitorii din zona, participantii la trafic si turistii ca pe drumul judetean DJ 107L Turda – Sandulesti – Petrestii de Jos au fost finalizate lucrarile de intretinere constand in asternere de covor asfaltic si marcaje rutiere axiale, de separare a sensurilor de mers.
     „Este o noua veste buna pe care o dam clujenilor, faptul ca acest drum judetean ce constituie o ruta alternativa de acces catre Rezervatia naturala Cheile Turzii si catre lacurile destinate pescuitului sportiv din comuna Ciurila poate fi parcurs in cele mai bune conditii de confort si siguranta” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile au vizat un tronson de drum in lungime de 12,6 kilometri, mai exact de la kilometrul 2+300 pana la kilometrul 14+900 si au fost executate in cadrul programului de lucrari de intretinere curenta si periodica a unor drumuri judetene pentru anul 2017.

Biroul de presa
27 iulie 2017