Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 103G

Finalizare lucrari de asfaltare pe DJ 103G


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 103G Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii

   

     Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asfaltare derulate pe drumul judetean DJ 103G (DN75) Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, respectiv pe sectorul de drum in lungime de 3,67 kilometri cuprins intre pozitiile kilometrice 27+300 si 30+970.
     „Importanta acestor lucrari e data de faptul ca tronsonul de drum Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii asigura un acces facil si rapid al locuitorilor din zona la drumul national DN75, spre municipiul Turda, dar si pentru numerosii turisti care viziteaza zona de mare atractie pe care o constituie Rezervatia naturala Cheile Turzii”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In prealabil, au fost executate o serie de lucrari pregatitoare privind refacerea sistemului rutier in zonele afectate. Acestea au constat in spargerea dalelor de beton deteriorate, plombari cu beton asfaltic si burdusiri.
     Totodata, pentru completa finalizare a proiectului sunt prevazute si urmeaza a se executa in perioada urmatoare o serie de lucrari precum realizarea de acostamente, curatarea santurilor, rigolelor si podetelor.


Biroul de presa
25 iunie 2018