Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari de asfaltare DJ 161A

Finalizare lucrari de asfaltare DJ 161A


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 161A Iuriu de Campie – Ceanu Mare     Consiliul Judetean Cluj a finalizat asfaltarea drumului judetean DJ 161A, pe tronsonul Iuriu de Campie – Ceanu Mare, ca parte a programului anual de modernizare si reabilitare a infrastructurii judetene de transport.
     Proiectul de investitii a vizat asfaltarea in doua straturi, respectiv binder si strat de uzura, a unui tronson cu o lungime de 7,19 kilometri cuprins intre pozitiile kilometrice 22+610 si 29+800.
     „Importanta lucrarilor pe drumul judetean 161A, implicit pe sectorul Iuriu de Campie – Ceanu Mare, este data de faptul ca acesta traverseaza aproape intreaga regiune de sud-est a judetului, oferind reale oportunitati de dezvoltare economico-sociala, mai ales in zona comunei Cojocna, binecunoscuta pentru lacurile si bazinele cu apa sarata folosite in scopuri terapeutice”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Anterior lucrarilor de asfaltare, au fost executate lucrari de reabilitare a fundatiei drumului, in zonele afectate, prin refacerea dalelor de beton deteriorate, respectiv burdusiri, plombari si asternerea unui strat de piatra in zonele unde situatia a impus acest lucru.
     Proiectul mai prevede si realizarea de acostamente, santuri si podete, finalizarea completa a  investitiei urmand sa se realizeze prin executia de marcaje si semnalizare rutiera.
     Lucrarile sunt executate de Asocierea Samus Tec SA, Construct Perom si Via Procons SRL, bugetul alocat investitiei fiind de 6.726.768,95 lei, fara TVA.


Biroul de presa
10 septembrie 2018