Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Duminica, 18 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari de asfaltare DJ 107R

Finalizare lucrari de asfaltare DJ 107R


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 
Informare de presa
Ref. Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 107R Cluj-Napoca – Faget – Ciurila – DJ 107L


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca pe drumul judetean 107R Cluj-Napoca – Faget – Ciurila – DJ 107L au fost finalizate lucrarile de asfaltare. Acestea au constat in refacerea stratului de uzura al carosabilului prin aplicarea unui covor asfaltic nou, fiind vizat un tronson de drum in lungime de 13,05 kilometri, de la kilometrul 8+300 pana la kilometrul 21+350.
     „Este, cu certitudine, o veste extrem de buna pentru numerosi participanti la trafic intrucat vorbim despre un drum extrem de important pentru cetatenii care locuiesc in zona metropolitana Faget – Salicea – Ciurila, drum care asigura o legatura directa cu municipiul Cluj-Napoca, facand in acelasi timp si legatura cu drumul judetean 107L, catre Cheile Turzii, lacurile din comuna Ciurila si alte zone de relaxare preferate de clujeni” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Anterior asfaltarii au fost executate lucrari pregatitoare constand in plombari, burdusiri si alte tipuri de lucrari care tin de refacerea fundatiei drumului in zonele afectate. Totodata, lucrarile de intretinere pe acest drum judetean mai prevad si realizarea de acostamente care, datorita conditiilor meteorologice favorabile, se afla in plina desfasurare. De asemenea, pe intregul tronson de drum se vor executa lucrari de cosiri, defrisari si marcaje rutiere.
 
Biroul de presa
6 septembrie 2017