Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare lucrari asfaltare pe DJ 109V

Finalizare lucrari asfaltare pe DJ 109V

CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 109V Padureni – Satu Lung     Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asfaltare derulate pe drumul judetean 109V Padureni – Satu Lung.
     Acestea au vizat un sector de drum in lungime de aproximativ 3 kilometri cuprins intre pozitiile 8+355 si 11+100. In acelasi timp, pe toata lungimea acestui sector sunt in plina derulare ample defrisari de vegetatie in apropierea si in vecinatatea caii de rulare.
     „Importanta acestor lucrari de asfaltare e data de faptul ca drumul judetean 109V asigura locuitorilor din zona legatura directa cu zona metropolitana, pe directia Chinteni – Cluj-Napoca”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Anterior asfaltarii, au fost executate lucrari de reciclare in situ, respectiv asternerea unui strat de balast cu cilindrare si reciclarea cu adaos de ciment si lianti in grosime de 15 centimetri din stratul de balast.
     Lungimea totala a sectorului de drum vizat de lucrarile de intretinere este de peste 7 kilometri, de la kilometrul 8+355 pana la kilometrul 15+390. De asemenea, pe sectorul de drum cuprins intre kilometrul 11+100 si kilometrul 15+390, in perioada imediat urmatoare vor fi demarate lucrari de scarificare si reprofilare a drumului cu adaos de piatra cu cilindrare si eliminarea gropilor prin acoperirea cu material pietros-balast cu cilindrare.
    Totodata, finalizarea completa a lucrarilor presupune si executia de taieri si completari de acostamente, curatarea santurilor si rigolelor precum si desfundarea podetelor pe intreg sectorul vizat.


Biroul de presa
9 octombrie 2018