Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 19 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Finalizare licitatie electronica mere pentru elevi

Finalizare licitatie electronica mere pentru elevi

                                                                         

                                                     CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

Informare de presă
Ref: Finalizare licitaţie electronică mere pentru elevi


      Azi, 30.11.2010,  Consiliul Judeţean Cluj a finalizat licitaţia electronică în vederea  atribuirii contractului de furnizare: «Furnizare fructe - MERE - pentru elevii din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat autorizat/acreditat din judeţul Cluj în anul şcolar 2010-2011». Procedura aleasă a fost: “licitaţie deschisă”, cu etapă finală de „licitaţie electronică offline”, având criteriul de atribuire “Preţul cel mai scăzut”.
     Deschiderea ofertelor a avut loc în data de 19.11.2010, la ora 1100, până la expirarea termenului limită fiind depusă o singura oferta, de către SC Bampan Impex  SRL – Turda, în cuantum de 0,24 lei fără TVA/bucată măr.
      Urmare a evaluării documentelor de calificare, a ofertei tehnice şi a ofertei financiare, în data de 24 noiembrie 2010, Comisia de evaluare a considerat întrunite condiţiile pentru demararea etapei finale de licitaţie electronică şi înscrierea participanţilor admişi la această etapă în cadrul licitaţiei electronice.
     Reamintim în acest context faptul că acest contract de furnizare este parte a Programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli, care vizează distribuirea de mere pentru 45.413 elevi din clasele V-VIII din învăţământul de stat şi privat, din unităţile şcolare de pe raza judeţului Cluj. Finanţarea acestui program se realizează de către Consiliul Judeţean Cluj din sumele defalcate din taxa pe valoare adăugată, aprobate prin legea bugetului de stat, urmând ca acestea să fie recuperate de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.
     Pentru anul şcolar 2010-2011, costurile totale ale acestui program sunt de 1.267.022,7 lei cu TVA, costul per unitate fiind evaluat la 0,30 lei cu TVA /bucata de măr. Fructele vor fi distribuite pe o perioada de 93 de zile lucrătoare ale anului şcolar, începând din momentul semnării contractului dintre firma câştigătoare şi Consiliul Judeţean Cluj.
    „Implicarea activă a Consiliului Judeţean în derularea unor astfel de proiecte care vizează crearea de obiceiuri alimentare sănătoase în rândul copiilor şi scăderea obezităţii infantile reprezintă o dovadă clară a diversităţii şi calităţii programelor sociale implementate de Consiliul Judeţean Cluj pentru copiii educaţi în unităţile şcolare de pe raza judeţului nostru”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.


Biroul de presă
30.11.2010