Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare campanie - Luna permisului gratuit

Finalizare campanie - Luna permisului gratuit

                                                                           

                         CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Finalizarea campaniei „Luna permisului gratuit” la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj

           În luna octombrie 2009, Consiliul Judeţean Cluj a desfăşurat prin intermediul Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea sa, o campanie de atragere către lectură, carte şi bibliotecă a elevilor şi studenţilor, sub genericul “luna permisului gratuit”.
           Astfel, pe întrega perioadă a lunii octombrie Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj a oferit înscriere gratuită pentru elevi şi studenţi, la toate secţiile şi filialele. De această oportunitate oferită de către Consiliul Judeţean Cluj prin intermediul Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj au beneficiat nu mai puţin de 1375 de elevi şi studenţi, ceea ce reprezintă o creştere cu aproximativ 500% a numărului de înscrieri comparativ cu o lună obişnuită.
             „Ne bucurăm să constatăm că un număr mare de elevi şi studenţi au decis să profite de această oportunitate oferită de Consiliul Judeţean. Apreciem că este de datoria noastră să facilităm  accesul la educaţie şi cunoaştere al tinerilor care studiază în judeţul Cluj, mai ales în contextul în care municipiul nostru reşedinţă de judeţ reprezintă al doilea mare centru universitar al ţării, după capitală”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
 
Biroul de presă
04.11.2009