Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare asfaltare pe DJ 161D

Finalizare asfaltare pe DJ 161D
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 161D (DJ 172F) Nires – Unguras – Valea Ungurasului. Lucrarile de intretineri continua     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic si a locuitorilor din zona faptul ca, in cadrul programului de lucrari pentru anul 2018 al forului administrativ judetean, pe drumul judetean 161D (DJ 172F) Nires – Unguras – Valea Ungurasului a fost finalizata asfaltarea unui sector de drum in lungime de patru kilometri, situat pe raza localitatii Nires, intre pozitiile kilometrice 14+000 si 18+000.
     Important in ceea ce priveste acest proiect de imbunatatire a infrastructurii rutiere este faptul ca este vizat, practic, un sector de drum in lungime de peste 20,5 kilometri, cuprins intre kilometrul 10+400 si kilometrul 30+950.
     Astfel, dupa finalizarea asfaltarii sectorului de drum in lungime de patru kilometri, lucrarile de intretinere continua si se deruleaza in ritm sustinut pe cele doua sectoare de drum ramase, respectiv cel situat intre kilometrul 10+400 si kilometrul 14+000 si cel dintre pozitiile kilometrice 18+000 si 30+950. Lucrarile de intretinere pe aceste doua sectoare constau in plombari cu emulsie bituminoasa, plombari cu beton asfaltic, burdusiri, completare de acostamente, cosiri de vegetatie si taieri de lastaris.
     „Rolul acestor lucrari de intretinere este de a asigura o circulatie normala, in conditii de siguranta, pe acest sector de drum ce permite un acces rapid si facil spre cele doua centre urbane din zona, Dej si Gherla”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Pentru a se asigura conformitatea cu normativele in vigoare, calitatea lucrarilor este permanent verificata de reprezentanti ai Consiliului Judetean si de dirigintii de santier din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.

Biroul de presa
20 iulie 2018