Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare asfaltare drum Apahida-Moristi

Finalizare asfaltare drum Apahida-Moristi

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: S-a finalizat asfaltarea sectorului de drum dintre Apahida si Moristi     Consiliul Judetean Cluj a finalizat asfaltarea sectorului de drum judetean situat intre localitatile Apahida si Moristi.
     Lucrarile au vizat un sector in lungime de 3,6 kilometri al drumului judetean 161A si fac parte dintr-un amplu program de lucrari de intretinere ce vizeaza un tronson cu o lungime totala de peste 22 de kilometri, situat intre pozitiile kilometrice 0+000 si 22+610.
     „Finalizarea acestor lucrari va contribui, cu certitudine, la asigurarea unei circulatii normale si, in acest fel, la stimularea dezvoltarii economico-sociale a intregii zone, cunoscute mai ales pentru lacurile si bazinele cu apa sarata de la Baile Cojocna folosite in scopuri terapeutice”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Odata finalizata asfaltarea tronsonului Apahida – Moristi, lucrarile de intretinere continua pe restul sectorului de drum, pe directia Cojocna – Iuriu de Campie. Acestea constau in tratarea burdusirilor, realizarea si completarea de acostamente, precum si cosirea vegetatiei din vecinatatea caii de rulare.
     In acest context, Consiliul Judetean reaminteste faptul ca pe drumul judetean DJ 161A, pe tronsonul Iuriu de Campie – Ceanu Mare, au demarat si se afla in plina desfasurare lucrarile de reabilitare si modernizare din cadrul unui proiect care vizeaza un tronson cu o lungime de 7,19 kilometri, situat intre pozitiile kilometrice 22+610 si 29+800.


Biroul de presa
18 iunie 2018