Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare asfaltare DJ 109C

Finalizare asfaltare DJ 109C
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 109C Fizesu Gherlii – Santioana – Taga     Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asfaltare derulate pe drumul judetean DJ 109C Fizesu Gherlii – Santioana – Taga. Acestea au vizat un sector de drum in lungime de peste 5 kilometri, de la kilometrul 12+500 pana la kilometrul 17+600. Pentru completa finalizare a lucrarii, urmeaza sa se mai intervina la santuri si acostamente, precum si in ceea ce priveste executarea marcajelor rutiere.
     ,,Alaturi de cresterea gradului de confort si siguranta in circulatie, imbunatatirea acestui drum judetean va contribui la crearea de noi oportunitati de dezvoltare economica a zonei, cunoscuta indeosebi pentru reteaua de lacuri de pescuit de agrement, dar nu numai”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Reamintim in acest context faptul ca lucrarile de intretinere demarate pe acest drum judetean vizeaza mai multe tronsoane ale unui sector in lungime de aproape 38 de kilometri, de la kilometrul 1+400 pana la kilometrul 39+200.
     In functie de nivelul de degradare a caii de rulare, lucrarile de intretinere care se executa pe restul tronsoanelor constau in plombari cu emulsie bituminoasa prin stropiri succesive, plombari cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, desfundarea si curatarea podetelor, santurilor si rigolelor, curatarea albiilor de sub poduri si reparatii la trotuare cu asfalt turnat.


Biroul de presa
10 iulie 2018