Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Finalizare asfaltare DJ 103G Tureni - DN1 (E60)

Finalizare asfaltare DJ 103G Tureni - DN1 (E60)CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 
Informare de presa
Ref.: Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 103G Tureni – DN1 (E 60)

   

     Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asfaltare pe tronsonul Tureni – DN 1 (E60) al drumului judetean DJ 103G, vizat fiind sectorul de drum in lungime de 2,107 kilometri situat intre pozitiile kilometrice 41+287 si 39+180.
     Dupa ce, in prealabil, au fost executate o serie de lucrari pregatitoare constand in plombari cu beton asfaltic, inlaturarea denivelarilor, refacerea dalelor de beton, burdusiri si repararea trotuarelor cu asfalt turnat, lucrarile au fost finalizate prin asternerea de covor asfaltic. Pentru completa finalizare a lucrarilor pe acest segment de drum judetean urmeaza a mai fi executate completari ale acostamentelor precum si desfundarea si curatarea santurilor si a rigolelor.
     Reamintim in acest context faptul ca, in ultimele saptamani, pe drumul judetean DJ 103G au demarat o serie de lucrari de asfaltare, mai exact pe sectoarele Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, Tureni – DN 1 si Ceanu Mic – Aiton, sectoare care insumeaza aproximativ 12,5 kilometri. Pe doua dintre aceste sectoare, respectiv Tureni – DN 1 si Ceanu Mic – Aiton, lucrarile de asfaltare au fost finalizate, in timp ce pe sectorul de drum Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii lucrarile de asfaltare sunt extrem de inaintate, urmand sa fie finalizate in perioada imediat urmatoare.
     „Lucrarile de asfaltare de pe DJ 103G sunt extrem de importante intrucat, prin cei 48,646 de kilometri, acest drum judetean asigura o legatura alternativa intre zona Turda – Mihai Viteazu si zona metropolitana – Cluj Napoca, precum si un acces rapid si sigur al locuitorilor din zona la drumul national DN1 si la obiectivele turistice din zona, dintre care cea mai reprezentativa este Rezervatia Naturala Cheile Turzii.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.


Biroul de presa
25 mai 2018