Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 26 Mai 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Festival cultural Miraje

Festival cultural Miraje

                                                                               

                                                              CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Festival cultural “Miraje”

    Liceul pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca, instituţie de învăţământ special subordonată Consiliului Judeţean Cluj,  în colaborare cu Organizaţia Lions Club Genesis, Fundaţia Comunitară Cluj şi Events by Alin Vaida, organizează cea de a-V–a ediţie a Festivalului Cultural Miraje.
    Festivalul are loc în perioada 16 – 17 mai 2012, la Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj–Napoca, începând cu ora 18.00 şi are ca scop integrarea în comunitate a persoanelor cu dizabilităţi, prin intermediul teatrului, muzicii şi dansului. Intrarea este gratuită.
    Evenimentul de anul acesta aduce în scenă echipe de teatru şi dans şi peste 150 de tineri cu dizabilităţi din Cluj, Timişoara, Simeria şi Buzău. Aceştia vor fi protagoniştii a 15 spectacole de teatru, muzică şi dans.
    La spectacol participă şi Compania de Teatru „Viceversa”, câştigătoare a marelui premiu al Festivalului de Artă dramatică „Radu Stanca” 2011, precum şi Compania de dans „Transilvania Dance”, trupa de teatru a Colegiului Naţional „George Coşbuc”, actorul Ruslan Bârlea şi cântăreţul de muzică folk Emeric Imre.
    Festivalul Cultural Miraje 2012 a pregătit pentru această ediţie, pe lângă cele 15 spectacole inedite şi un concurs foto pentru pasionaţi, cu tema  „Surprinde un personaj de pe scena Mirajelor”, cele mai bune fotografii urmând a fi premiate în bani şi partipări gratuite la work-shop-uri, în cadrul festivalului „Photo Romania”.


Biroul de presă
14.05.2012