Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Festival concurs Lautarii ardeleni

Festival concurs Lautarii ardeleniCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Festivalul Concurs de muzica rromanes „Lautarii ardeleni” , editia a XXII-a     Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Gherla, organizeaza vineri, 8 septembrie 2017, la Gherla, cea de-a XXII-a editie a Festivalului Concurs de muzica rromanes „Lautarii ardeleni” .
     Manifestarea va debuta la ora 13.00, in sala mare a Casei Municipale de Cultura Gherla unde, in fata unui juriu de specialitate si a spectatorilor vor evolua mai multe formatii muzicale din judet si din tara, care au in repertoriu muzica traditionala rromanes. Dupa derularea concursului propriu-zis si dupa decernarea premiilor, va avea loc si un spectacol de gala, cu evolutia laureatilor si a cunoscutului taraf „Lautarii Ardeleni” condus de Siminic Bob.
     Festivalul Concurs de muzica rromanes „Lautarii ardeleni” are ca scop promovarea formatiilor traditionale, pastrarea si punerea in valoare a folclorului traditional al comunitatii rrome din judetul Cluj si din tara.


Biroul de presa
6 septembrie 2017