Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Felicitari campioanelor Romaniei la fotbal feminin!

Felicitari campioanelor Romaniei la fotbal feminin!

                                                      

                     Felicitări campioanelor României la fotbal feminin!

 

                  Zece meciuri, zece victorii, 48 de goluri înscrise, patru goluri primite… Sunt cifrele seci, dar extrem de grăitoare, care reflectă un parcurs de excepÈ›ie al fetelor de la Olimpia Universitatea Tehnică, campioanele României la fotbal feminin, singurul club care aduce la Cluj, anul acesta, un titlu de campion naÈ›ional.

         Performanţa fetelor de la Olimpia, vajnice urmaşe ale celor de la Clujana, ridică la 10 numărul titlurilor de campioană a României la fotbal feminin care au ajuns la Cluj. Chiar dacă nu se bucură de un public atât de numeros precum băieţii, performanţa lor este la fel de valoroasă pentru cei ce iubesc sportul. Este motivul pentru care doresc să felicit personal întreaga echipă care a contribuit la această performanţă, jucătoare, staff tehnic şi conducere administrativă.

         În ce mă priveşte, regret că nu am putut fi prezent la festivitatea de înmânare a medaliilor de campioane, dar vă asigur că rămân un suporter fidel şi voi face tot ce depinde de mine pentru ca echipa să poată să-şi desfăşoare în cele mai bune condiţii meciurile din Champions League. Încă o dată, felicitări şi mult succes în competiţia europeană în care sunt convins că veţi depăşi performanţa din sezonul care se încheie.

 

 

Horea Dorin Uioreanu

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj