Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Farmacie pentru cetatenii din Someseni

Farmacie pentru cetatenii din Someseni

                                                                              

                                                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă 
Ref: Farmacie pentru cetăţenii din Someşeni

     Consiliul Judeţean Cluj a finalizat procedura de licitaţie pentru atribuirea unui spaţiu, aflat în proprietatea judeţului Cluj şi în administrarea Regiei Autonome a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj, situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 26, pentru desfăşurarea de activităţi farmaceutice. Contractul a fost atribuit către SC Danafarm SRL din Cluj-Napoca. Spaţiul în care va funcţiona farmacia, în suprafaţă de 57,31 mp., a fost preluat în cursul acestui an de către Consiliul Judeţean Cluj de la Institutul Regional de Gastroenterologie – Hepatologie “Prof. dr. Octavia Fodor”.
     “În cadrul întâlnirilor organizate cu cetăţenii din cartierul clujean Someşeni, am înregistrat foarte multe solicitări de a înfiinţa o farmacie în această zonă a municipiului, cetăţenii din Someşeni fiind puşi în situaţia de a se deplasa până în oraş pentru a-şi putea procura medicamentele. Imediat după preluarea imobilului respectiv am demarat procedurile pentru înfiinţarea unei farmacii în zonă. Mă bucur că, în cel mult o lună, cetăţenii din Someşeni vor avea o farmacie pe care o aşteaptă de peste 20 de ani”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
     Imediat după încheierea termenului de trei zile lucrătoare, prevăzut pentru înregistrarea eventualelor contestaţii, urmează să fie semnat contractul. “Având în vedere că la licitaţie s-a înscris un singur ofertant, sperăm ca în cursul acestei săptămâni să semnăm contractul, iar societatea câştigătoare să înceapă oferirea de servicii de farmacie pentru cetăţenii din zonă”, a declarat directorul RAADPP, d-nul Mircea Avram.

Biroul de presă
19.07.2011