Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 23 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Extinderea liniei 8L RATUC pana in incinta Pietei Agro Transilvania

Extinderea liniei 8L RATUC pana in incinta Pietei Agro Transilvania

                                                                             

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref:  Extinderea liniei 8L RATUC până în incinta Pieţei Agro Transilvania

      Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Ioan Oleleu a întreprins demersurile necesare în vederea prelungirii liniei de autobuz 8L a RATUC până în incinta Pieţei Agro Transilvania din Dezmir, mai precis până în dreptul halei. Această măsură a fost luată ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea clujenilor, formulate în cadrul audienţelor acordate de conducerea Consiliului Judeţean Cluj, pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să-şi facă aprovizionarea din Piaţa Agroalimentară.
     „Având în vedere numeroasele solicitări primite atât din partea cetăţenilor care-şi achiziţionează produse de la Centrul Agro Transilvania, cât şi din partea  producătorilor care-şi desfac marfa aici, am identificat o soluţie privind introducerea transportului în comun până în interiorul pieţei. Ca urmare, am făcut demersuri pe lângă conducerea R.A.T.U.C. şi împreună cu directorul Liviu Neag am reuşit să ajungem la un acord. Domnul Neag ne-a asigurat că în cel mai scurt timp autobuzele de pe linia 8L vor avea acces în interiorul platformei Agro Transilvania. Consider că o astfel de facilitate, care contribuie la creşterea cererii, va fi benefică atât pentru cei care doresc să facă cumpărături direct de la producător, dar şi pentru cei care comercializează astfel de produse”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Ioan Oleleu.
      În acest sens, având în vedere aceste noi facilităţi oferite clujenilor, Consiliul Judeţean Cluj îndeamnă cetăţenii municipiului şi nu numai să se adreseze cu încredere comercianţilor din Piaţa Agro Transilvania, conştienţi fiind că aici vor găsi produse agricole de calitate, la cele mai mici preţuri, direct de la producători.


Biroul de presă
18 octombrie 2013