Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Evenimente cultural - artistice 24-25 iunie 2017

Evenimente cultural - artistice 24-25 iunie 2017


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Evenimente cultural – artistice in acest sfarsit de saptamana     Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, impreuna cu Primariile si Consiliile locale ale municipiului Gherla si ale comunelor Sinpaul si Camarasu, invita toti iubitorii de folclor, in zilele de 24 si 25 iunie 2017, la o serie de evenimente cultural-artistice.
     Astfel, sambata, 24 iunie a.c., la Gherla, de Ziua iei romanesti, va avea loc „Parada iei si a camesii traditionale romanesti”, editia a II-a. La manifestarea care va debuta la ora 15:00, in Parcul municipal din oras, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj va sustine un program folcloric traditional, cu participarea unor tineri interpreti clujeni.
     Tot sambata, 24 iunie a.c, de la ora 15:30, pe scena in aer liber de la Scoala Gimnaziala Camarasu, va debuta cea de-a XI-a editie a manifestarii culturale „Fiii comunei Camarasu”. De asemenea, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj va fi prezent cu momente traditionale, sustinute de solisti de muzica populara.
     Institutia de cultura traditionala clujeana va sustine momente folclorice si duminica, 25 iunie a.c., in cadrul evenimentului „Zilele comunei Sinpaul”. Programul folcloric va debuta la ora 15:30, pe terenul de fotbal din localitate.


Biroul de presa
21 iunie 2017