Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Eveniment inedit gazduit de Cluj Arena

Eveniment inedit gazduit de Cluj Arena


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

            Eveniment inedit găzduit de Cluj Arena  

 

Joi, 9 noiembrie, Cluj Arena a găzduit un meci amical jucat de echipa natională de fotbal feminin a României în compania unei echipe de diplomati români si străini. Scopul acestei inedite confruntări sportive a fost acela de a promova un stil de viată sănătos, importanta spiritului fairplay si a respectului reciproc între oameni, tări si culturi diferite.

În acelasi timp însă, evenimentul organizat de Ministerul Afacerilor Externe, în parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj, a avut ca scop aducerea în atentia publică a principiului egalitătii de gen si a luptei de combatere a violentei împotriva femeilor. Eforturi semnificative în acest sens au fost realizate atât pe plan national cât si international, acestea fiind asumate inclusiv de Organizatia Natiunilor Unite la nivel public prin campania HeForShe, respectiv de UEFA prim campania „Together #We Play Strong”.

E un eveniment care se circumscrie perfect rolului nostru în societate, acela de a promova o serie de valori esentiale legate de un mod de viată sănătos, dialogul intercultural si coexistenta pasnică. Mai mult decât atât, a fost o bună ocazie pentru a promova egalitatea de gen si combaterea violentei împotriva femeilor, capitole la care societatea noastră mai are încă de lucrat” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

 

Biroul de presă

9 noiembrie 2017