Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Evaluare oferte drum acces CMID

Evaluare oferte drum acces CMID

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref: Evaluarea ofertelor pentru executarea obiectivului de investiţii „Drum de acces la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Cluj-Napoca” 

            Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţă publică situaţia ofertelor depuse de societăţile interesate de executarea lucrării „Drum de acces la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Cluj-Napoca”, obiectiv de investiţii aflat pe teritoriul administrativ al comunei Feleacu. Menţionăm în acest context faptul că termenul de depunere a ofertelor a expirat  în data de 15 mai 2013.

            Astfel, conform procesului verbal de deschidere a ofertelor, pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii au depus oferte un număr de şapte societăţi, după cum urmează:

-          SC Diferit SRL, cu o ofertă de 2.307.207, 48 lei fără TVA

-          SC Reif Infra SRL, cu o ofertă de 2.470.036, 91 lei fără TVA

-          SCC Napoca SA, cu o ofertă de 1.784.497,59 lei fără TVA

-          SC Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări ARL Cluj SA, cu o ofertă de 1.985.363,37 lei fără TVA

-          SC Nord Conforest SA, cu o ofertă de 2.086.415,19 lei fără TVA

-          SC Viarom Construct SA, cu o ofertă de 2.589.165,13 lei fără TVA

-          Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, cu o ofertă de 2.425.671,91 lei fără TVA

Conform proiectului, valoarea totală estimată iniţial a contractului de lucrări este de 2.592.803 lei, fără TVA, şi prevedere realizarea unui drum de acces proiectat pe o lungime de 336 metri, respectiv edificarea unui pod peste râul Zăpodie, curgere de apă care intersectează această cale de acces. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 12 luni, din momentul semnării contractului.  

În contextul în care necesitatea construirii acestui drum precum şi utilitatea lui pentru implementarea în bune condiţii a proiectului e mai mult decât evidentă, o serie de precizări se impun cu privire la costul acestuia. Astfel, trebuie menţionat faptul că, deşi valoarea iniţial estimată a proiectului a fost de cca. 2,5 milioane de lei, contractul va fi atribuit, după o evaluare riguroasă a tuturor celor şapte oferte, la o valoare considerabil mai mică. În plus, un aspect foarte important în acest context îl reprezintă şi faptul că proiectul construirii drumului implică în mod obligatoriu edificarea unui  pod, aspect care justifică într-o buna măsură costurile acestui drum”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

            Conform comisiei de evaluare, evaluarea celor şapte oferte depuse în vederea construcţiei drumului de acces la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor va dura aproximativ trei săptămâni, astfel încât, în situaţia în care nu vor exista contestaţii, contractul cu firma declarată câştigătoare va putea fi semnat în jurul datei de 15 iunie a.c.

       

Biroul de presă

21.05.2013