Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Emotii de toamna-spectacol de romante

Emotii de toamna-spectacol de romante


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. „Emotii de toamna”, spectacol de romante si muzica de café-concert     Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, institutie de cultura care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, in parteneriat cu Orchestra Profesionista „Cununa Transilvana” – dirijor profesor Ovidiu Bartes, organizeaza joi, 28 septembrie 2017, un spectacol de romante si muzica de café-concert, „Emotii de toamna”. Evenimentul va avea loc in incinta salii de spectacole Auditorium Maximum a Casei Universitarilor din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19.00, iar intrarea este libera.
     Invitatii evenimentului sunt nume sonore precum: Traian Jurchela, un binecunoscut si indragit interpret de romante si de muzica populara banateana, tenorul si contrabasistul clujean Alexandru Manzat, alaturi de Rodica Pop Seling, Georgeta Pluta, Catalin Nistor si Adriana Irimies.
     De asemenea, solistii instrumentisti, membri ai orchestrei „Cununa Transilvana”, vor incanta publicul cu piese de cafè concert: Ovidiu Bartes, Veronica Costantin si Andrei Osan. Invitat in recital este si tanarul instrumentist Stefan Dorin Nemes.
     Conducerea muzicala ii apartine dirijorului Ovidiu Bartes, iar concertul va fi prezentat de indragitii moderatori de radio Alexandra Anderes si Grigore Samboan.
     Este deja o traditie ca in fiecare toamna, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj sa ofere iubitorilor acestui gen muzical momente deosebite, emotionate, prin repertoriul abordat de membrii orchestrei „Cununa Transilvana”,  alaturi de invitati. Spectatorii vor fi purtati, pe acorduri de vals si rumba, la Paris, Venetia si New-York, dar se vor bucura si de creatiile clasice ale genului, precum: „Inima, de ce nu vrei sa-mbatranesti?”, „Mi-a batut in poarta fericirea”, „Dorinta” si multe altele.


Biroul de presa
25 septembrie 2017