Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Emitere ordin incepere lucrari pista

Emitere ordin incepere lucrari pista

                                                                                  

                                               CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Emitere ordin începere lucrări pistă


      Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a emis astăzi, 5 octombrie 2011, ordinul de începere a lucrărilor pentru execuţia pistei de decolare-aterizare de 3500 m – etapa I şi suprafeţe de mişcare aeroportuare aferente. Emiterea ordinului survine ca urmare a adjudecării de către Asocierea SC Napoca SA- SC Icco Systems SRL – SC Geo Arc SRL a licitaţiei organizate în acest scop precum şi a contractului de execuţie a lucrărilor perfectat în acest sens.
      În aceste condiţii, conform contractului semnat, finalizarea lucrărilor va trebui realizată în termen de 6 luni. Valoarea financiară a ofertei câştigătoare a fost de 32.436.982 EUR, fără TVA.      
      „Am marcat astăzi un nou pas înainte, extrem de important, în procesul mult mai larg şi ambiţios de extindere şi modernizare a aeroportului clujean. Importanţa investiţiei este una de necontestat în condiţiile în care construirea unei noi piste, capabile să permită aterizarea aeronavelor de mari dimensiuni, reprezintă o premisă esenţială în procesul de consolidare a statutului de centru regional în domeniul aeroportuar, constituind totodată un punct de pronire pentru alte proiecte ce vizează dezvoltarea întregii regiuni”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.


Biroul de presă
05.10.2011