Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 22 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Eliberare CU sectiunea 2A Autostrada Transilvania

Eliberare CU sectiunea 2A Autostrada Transilvania

                                     

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Eliberarea Certificatului de Urbanism pentru secţiunea 2A a Autostrăzii Transilvania


     Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a semnat Certificatul de Urbanism pentru autostrada Transilvania, secţiunea 2A Ogra-Câmpia Turzii. Acest act a fost solicitat de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).
    „Am semnat cu plăcere şi bucurie acest document, este un prim pas spre continuarea lucrărilor la acest important obiectiv de investiţii. Sper ca beneficiarul Certificatului de Uranism, în speţă CNADNR, să obţină cât mai repede avizele necesare şi să depună la Consiliul Judeţean Cluj cererea de autorizare a lucrărilor. Totodată, sper că solicitarea acestui prim act de urbanism înseamnă că executivul are banii necesari continuării lucrărilor la autostradă, infrastructura rutieră fiind esenţială nu doar pentru a facilita drumul locuitorilor din zonă şi al turiştilor spre sudul ţării, ci şi pentru dezvoltarea economică”, a precizat Horea Uioreanu.
    Concomitent, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi-a exprimat speranţa că se vor găsi fonduri şi pentru tronsonul de autostradă Gilău-Suplacu de Barcău-Borş pentru a asigura legătura cu reţeaua de autostrăzi din Ungaria.

Biroul de presă
9 martie 2014