Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Eliberare CU reabilitare drumuri judetene

Eliberare CU reabilitare drumuri judetene

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presa

Ref:Eliberare Certificat de Urbanism pentru expertiza tehnica si documentatie de avizare reabilitare drumuri judetene

            Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a semnat Certificatul de Urbanism eliberat în scopul întocmirii expertizei tehnice, a documentaţiei de avizare şi devize generale a lucrărilor de intervenţii pentru programul de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene din judeţul Cluj în perioada 2010 – 2012.

            „Este primul pas necesar derulării unuia dintre proiectele prioritare ale administraţiei judeţene pentru perioada următoare, care are în vedere reabilitarea şi modernizarea a 716,36 km de drumuri judeţene. Acest fapt va duce la creşeterea accesabilităţii tuturor zonelor judeţului, ceea ce va creşte şi gradul de atractivitate din punctul de vedere al posibilelor investiţii. Acest proiect vine urmare a întânirilor pe care le-am avut în ultimii doi ani cu cetăţenii judeţeului, starea infrastructurii de transport fiind una dintre problemele prioritare reclamate de către aceştia. Sperăm ca în următorii ani să creştem gradul de confort din acest punct de vedere pentru un procent important al clujenilor”, consideră preşedintele Consiliului judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

            Prin acest proiect se propune reabilitarea a 716,36 km de drumuri judeţene şi 147 de poduri, împărţite în şapte loturi. Certificatul de urbanism are o valabilitate de 24 de luni de la data emiterii.

Biroul de presă

16.12.2010