Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Eliberare CU - bransamente apa comuna Alunis

Eliberare CU - bransamente apa comuna Alunis

                                                                             

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Eliberare Certificat Urbanism pentru construirea de branşamente de apă potabilă

             Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a eliberat Certificatul de Urbanism pentru construirea de branşamente de apă potabilă în localităţile Aluniş şi Ghirolţ, comuna Aluniş. Documentul a fost eliberat în scopul elaborării documentaţiei pentru autorizarea lucrărilor de construcţii. Terenul vizat se află în intravilanul localităţilor Aluniş şi Ghirolţ şi aparţine domeniului public de interes local în administrarea omunei Aluniş şi domeniului public de interes judeţean în administrarea R.A.A.D.P.P. Cluj.
          Certificatul de Urbanism se referă la propunerea realizării de branşamente de apă pentru imobilele aflate în cele două localităţi. Branşamentele vor face legătura dintre conducta de apă potabilă şi căminele de apometru amplasate la limita de proprietate. Refacerea zonelor afectate de lucrări va fi stabilită împreună cu administratorii acestora.
          „Este primul pas pentru realizarea acestui proiect care va asigura accesul la apă potabilă pentru locuitorii celor două comunităţi. Aşa cum am mai spus, asigurarea apei curente reprezintă una dintre priorităţile executivului Consiliului Judeţean”, consideră preşedintele acestui for, d-nul Alin Tişe. 

Biroul de presă
26.08.2009