Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 22 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Eliberare certificate urbanism

Eliberare certificate urbanism

                                                                           

                                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă
Ref: Eliberare certificate de urbanism reabilitare drumuri comunale 

       Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a eliberat o serie de certificate de urbanism necesare realizării lucrărilor de reabilitare la patru drumuri comunale de pe teritoriul comunelor Cătina, Beliş şi Mărgău.
       Un prim certificat de urbanism se referă la modernizarea drumului comunal DC 22 Hodaie-Hagău, comuna Cătina, drum care se racordează la DJ 161F Valea Caldă-Cătina. Lucrările de reabilitare vizează asfaltarea pe o suprafaţă totală de 31.500 mp.
       Al doilea certificat de urbanism vizează asfaltarea drumului comunal DC 21B care face legătura între localităţile Cătina şi Ţagu (jud. Bistriţa-Năsăud). Lucrările de reabilitare se vor realiza pe o suprafaţă de 32.386,23 mp, începând din localitatea Cătina - Strada 1 (inclusiv), până la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud. Drumul comunal se racordează la drumul judeţean DJ 161 F Valea Caldă-Cătina. 
       Al treilea certificat de urbanism eliberat pentru reabilitarea unui drum de pe teritoriul comunei Cătina se referă la asfaltarea DC 21 Feldioara-Copru, drum care se racordează la DJ 161 E şi care are o suprafaţă totală de 40.500 mp.
      Un ultim certificat de urbanism se referă la modernizarea drumului comunal DC 121 care face legătura între satul Dealul Botii (comuna Beliş) şi satul Răchiţele (comuna Mărgău). Drumul, cu o suprafaţă totală de 71.716,30 mp, se racordează la DJ 108C Viştea-Doda Pilii.
     „Eliberarea acestor certificate de urbanism necesare reabilitării infrastructurii rutiere din zona rurală a judeţului reprezintă o etapă necesară în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de trai ale locuitorilor de la sate, favorizând totodată dezvoltarea echilibrată şi uniformă a judeţului. Totodată, modernizarea infrastructurii turistice din zona montană creează premisele necesare în vederea dezvoltării turismului clujean”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
02.03.2011