Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Eliberare certificate urbanism

Eliberare certificate urbanism

                                                                              

                                                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă
Ref: Eliberare certificate urbanism 

      Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a eliberat mai multe certificate de urbanism necesare în vederea dezvoltării comunei Poieni. Un prim certificat de urbanism eliberat vizează extinderea reţelei de energie electrică de 0,4 kV în zona Dealului Grebănului. Reţeaua electrică va avea o lungime de 450 m şi va fi executată pe stâlpi de lemn într-o zonă de fâneaţă şi păşune împădurită.
      Al doilea certificat de urbanism a fost eliberat pentru mansardarea unei clădiri multifuncţionale aflate în intravilanul satului Valea Drăganului, comuna Poieni, care are în acest moment funcţiunea de cabinet medical, oficiu poştal, farmacie, sală de clasă, centrală telefonică şi depozit. În urma mansardării, pe o suprafaţă construită de 3.157 mp se vor crea noi spaţii în care vor funcţiona birouri, o sală de şedinţe, grupuri sanitare şi un oficiu.
      Un ultim certificat de urbanism eliberat pentru comuna Poieni vizează extinderea şi recompartimentarea sediului primăriei acestei comune, clădire situată în intravilanul localităţii. Această construcţie va dispune, conform PUG, de reţele de energie electrică, apă şi telefonie.
      „Eliberarea acestor trei certificate de urbanism  pentru comuna Poieni marchează un nou pas înainte în demersul de dezvoltare integrată a acestei localităţi, fiecare dintre lucrările care se vor executa aici contribuind la creşterea calităţii vieţii şi a serviciilor publice oferite de administraţia locală cetăţenilor de pe raza comunei Poieni”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
22.12.2010