Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 25 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Eliberare aviz elaborare harta de risc

Eliberare aviz elaborare harta de risc

                                                                            

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presa

Ref: Eliberare aviz elaborare hartă de risc


           Consiliul Judeţean Cluj a emis avizul pentru elaborarea Hărţii de risc la alunecări de teren în comunele Cojocna, Feleacu, Petreştii de Jos şi Recea Cristur.
            Scopul lucrării este eliberarea hărţii de risc în conformitate cu tema lansată de către Consiliul Judeţean, legislaţia în vigoare şi lucrările de specialitate existente. Proiectul vizează întreg teritoriul administrativ al comunelor mai sus enumerate, cu toate localităţile acestora, şi presupune stabilirea zonelor afectate de riscurile naturale – alunecări de teren şi măsurile de prevenire, fiind un instrument la dispoziţia administraţiei publice locale. „Lucrarea va conţine informaţii şi calcule ştiinţifice cu privire la stabilirea hazardului natural, a riscului şi stabilirea gradului de vulnerabilitate în cazul petrecerii unor alunecări de teren, precum şi întocmirea hărţii de risc”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
            Beneficiariul acestei lucrări este Consiliul Judeţean Cluj, costurile acesteia ridicându-se la valoarea de 78.000 de lei, fără TVA, din care jumătate este susţinută de către Guvernul României, cealaltă jumătate fiind susţinută de către Consiliul Judeţean Cluj.

Biroul de presă
21.12.2009