Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Eliberare autorizatie construire centura Floresti

Eliberare autorizatie construire centura Floresti


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Consiliul Judetean a eliberat autorizatia de construire pentru un sector al centurii de sud a Florestiului     Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, a semnat astazi, 15 septembrie 2017, autorizatia de construire pentru obiectivul „Drum de legatura varianta sud – comuna Floresti, judetul Cluj, intre kilometri 2+272 si 2+678,115”. Este vizat astfel un sector de drum care vine in prelungirea celor 2,272 kilometri ai centurii de sud, respectiv tronsonul care incepe din spatele complexului comercial, locatie in care vi fi amenajat un sens giratoriu, si se continua pana la intersectia cu drumul Sfantul Ioan.
     „Fiind un obiectiv de importanta majora pentru zeci de mii de clujeni, am tratat cu maxima celeritate cererea adresata in aceasta dimineata de primaria comunei Floresti, astfel incat, in cel mai scurt timp, am reusit sa eliberam aceasta autorizatie absolut necesara in vederea demararii executiei lucrarilor de construire al intregului traseu al centurii”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Durata de executie a lucrarilor de edificare a centurii de sud a Florestiului este de maximum 24 de luni, termen care curge de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor.

Biroul de presa
15 septembrie 2017