Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Drumul spre partia Feleacu, asfaltat

Drumul spre partia Feleacu, asfaltat


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 

Informare de presa

Ref. Drumul judetean care duce spre pârtia de schi din Feleacu, complet asfaltat


Consiliul Judetean Cluj anunta ca lucrarile de asfaltare a drumului judetean 103T care leaga DN1/E81 de pârtia de schi din Feleacu au fost finalizate, în momentul de fata derulându-se lucrarile de realizare a acostamentelor.

,,Fiind un drum cu valente mixte, chiar daca nu deosebit de lung, care deserveste atât locuitorii din estul comunei cât si turistii, ne-am dorit sa-l finalizam într-un timp cât mai scurt, fara a face însa rabat de la parametrii calitativi impusi de Consiliul Judetean în caietul de sarcini si asumati prin contract de constructor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Sectorul asfaltat are o lungime de aproximativ 2,5 kilometri, mai exact între pozitiile kilometrice 0+000 si 2+450, si reprezinta, practic, lungimea totala a drumului judetean DJ 103T. Dupa aducerea la profil a acostamentelor si completare lor cu material specific, constructorul va trece la executarea marcajelor rutiere.

De asemenea, odata cu finalizarea lucrarilor de asfaltare vor fi prelevate mai multe carote, probele fiind analizate ulterior într-un laborator de specialitate în scopul verificarii calitatii stratului de asfalt, respectiv a grosimii si consistentei acestuia.

 

 

Biroul de presa

22 august 2018